Децениско искуство

Повеќе од 25 години на моите клиенти им обезбедувам целосни правни услуги.

Достапност во секое време и каде било

Достапен сум секој работен ден во годината, дури и надвор од работното време, а како адвокат дејствувам низ целата држава.

Повеќејазична администрација

Покрај унгарски, зборувам и бугарски на мајчин јазик, а достапен сум и на руски, англиски и германски јазик
Вовед

Д-р Иринков Д. Мајкл

Универзитетските студии ги продолжив на Универзитетот Eötvös Loránd, Универзитетот Климент Охридски во Софија и Универзитетот во Виена. Работам како адвокат од крајот на XNUMX-тите години на минатиот век и постапував во бројни предмети од исклучително значење на домашно и европско ниво. Со помош на моите колеги сум активен во сите области на правото, особено во кривичните, граѓанските и вонпарничните постапки, при преносот на сопственоста на недвижностите, наследните работи, јавната администрација и даночните прашања.

Покрај унгарски, мојата канцеларија се занимава и со администрација на бугарски, руски, англиски и германски јазик. Сметам дека е важно секогаш да бидам достапен за моите клиенти, така што мојата канцеларија ги прифаќа вашите повици практично секој ден од годината!

Пребарувајте со доверба!

+ 3699340100 нејасен + 36209330711
Потпис

д-р Иринков Д. Михали

(адвокат)
слој
1995

Добивање диплома по право

Универзитетот Eötvös Loránd, Универзитетот Климент Охридски во Софија, Универзитетот во Виена
1999

Почеток на правна работа

Отпрвин бев активен сам
2004

Отворање канцеларија

Успеав брзо да создадам висококвалитетна канцеларија
2013

Проширување на практиката

Поради се поголемиот број и сложеност на предметите, растеше и канцеларијата
Szolgáltatások

Моите области на експертиза

Настапи во медиумите

Вести од печатот од канцеларијата

Szolgáltatások

Услуга за седишта
Менаџмент на имот

Мојата канцеларија соработува и со неколку бизниси во моја сопственост и редовно ја користи помошта од експерти за да можам што поефективно да ги застапувам интересите на моите клиенти.